Om Keramikeren

 Keramikeren-no ser på kunst både som noe estetisk, men også som noe som har kommersiell verdi. 

Jeg, Tove Kristin Seierstad åpnet verksted /galleri i gamleveien 5 på Hinna i 2003. Jeg var ferdig utdannet Keramisk former i 1995, har jobbet hos en lokal keramiker frem til jeg åpnet eget verksted. Fra 1998 og frem til 2009 var jeg sensor for Rogaland fylkeskommune i pottemakerfaget-faget. 

Jeg har sendt mine produkter rundt i store deler av Norge. I de siste årene har jeg bl.a hatt utstilling på Frida Hansenshus , Hansons Minde, Bryne Mølle, Fotland Mølle og Tungenes Fyr. Jeg er innkjøpt av bl.a  NHO ( Sola-møte) , Stavanger kommune , Universitet i Stavanger, Utdanningsforbundet og Vega Havhoteller. Mine produkter er innkjøpt av flere bedriftskunstforeninger. Jeg har vært så heldig å bli invitert med mine produkter til salgssmesser i Praha og Firenze, slike flotte opplevelser er veldig inspirerende og utviklende for mitt videre arbeid med keramikken.

Mine produkter er brent på så høy temperatur at de tåler oppvaskmaskin, er ildfaste og kan brukes i micro-ovn. Jeg jobber med en tysk leire som kalles semi-porselen, ved bruk av denne type leire i tillegg til 20 års erfaring blir produktene tynne og smekre. 


Nyheter

30.03.2019 15:39
Siste helgen i juni er jeg å finne på Røldalsmarked, et spennende håndverksmarked som jeg deltar på...
Elementer: 1 - 1 av 12

Avstemning